Handen

Naast je huid en wenkies zijn ook je handen je visitekaartje. Hoe fijn is het om zorgeloos met mooi gemanicuurde en gelakte nagels door het leven te gaan? Een absolute uitkomst voor jong en ouder!
In de salon werk ik met het kwalitatief hoogwaardige merk OPI voor de handen en voeten.
Hieronder staan de diverse hand treatments:Wat houdt de GelColor exact in?

Het draagt als een gel, maar het ziet eruit en voelt als nagellak. Perfect voor de vrouw die graag verzorgde nagels wil en klaar is met beschadigde nagels en afgebladderde nagellak.
In mijn salon heb je keuze uit meer dan 100 verschillende OPI kleuren en bij de behandeling krijg je standaard een complete manicure met de verzorgende OPI Pro Spa manicure producten. Ook worden de nagels mooi in vorm gevijld, de nagelplaat en nagelriemen behandeld en eventuele velletjes worden verwijderd.
Alle kleuren blijven 2 weken glanzend zitten, zonder de nagel te beschadigen.
De OPI GelColor is eenvoudig thuis te verwijderen, maar ik kan dit ook voor je doen in de salon. Dit heet een Soak Off en zorgt ervoor dat je nagel niet beschadigd en gezond blijft tijdens het verwijderen.

Ben jij klaar om te shinen met OPI, dé nr. 1 wereldwijd op het gebied van nagels?
Bij de GelColor heb je standaard 1 week garantie. Mocht er toch iets beschadigd zijn aan de nagel, schroom niet, binnen 1 week wordt het kosteloos gerepareerd.

Naast de handen, is GelColor by OPI ook ideaal voor je teennagels (lees meer).Plan eenvoudig een afspraak in!