Skin Bar

IK SKIN Perfection

Elk mens heeft een uniek gezicht met een eigen huidtype. Daarom verdient elke huid een op maat gemaakt advies met bijbehorende behandeling. IK Skin Perfection is een groen cosmeticamerk en werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediƫnten, zonder huidonvriendelijke ingrediƫnten. Daarom is het geschikt voor elk huidtype; normaal, gevoelig, gemengd, vet, droog, acne, couperose, vochtarm.
De producten werken zeer diep in de huid, het zijn zogeheten cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die tussen de cosmetische en de farmaceutische industrie in zitten en herstellen de huid optimaal en brengt de balans terug.
IK werkt in fases, om de huid optimaal te herprogrammeren, voor een gezonde huid. Bij de eerste behandeling start je automatisch in fase 1. Doordat je de stappen, de zogeheten fases doorloopt wordt je huid steeds sterker en stralender.
Als je in fase 3 aankomt,heb je ook de mogelijkheid om een Organic Peeling te boeken, om de huid een extra boost en oppepper te geven. Deze behandeling is een absolute aanrader voor een dikke, doffe, vale huid en zelfs voor een passieve acne huid zeer geschikt.
Heb je geen probleemhuid, maar wil je gewoon even lekker ontspannen en je huid goed laten reinigen? Dan is deze huidbehandeling ook zeer geschikt. Deze manuele behandeling is een combinatie van huidverbetering en een flinke dosis wellness, door drukpunt- en bindweefselmassage. Ontdek het verschil!

Wil je meer informatie over de IK behandelingen of meteen een afspraak maken? Mail of bel naar 06 29 47 30 00 of maak een online afspraak!

Microdermabrasie

Last van een doffe, onzuivere huid? Dan is deze professionele methode iets voor jou. Met behulp van een apparaat met zuigkracht, zorgen kleine kristallen ervoor dat de de bovenste huidlaag wordt gepolijst. De bloedsomloop wordt hiermee gestimuleerd en daarmee ook de celdeling. Met als resultaat dat de huid mooi hersteld en dode huidcellen worden afgevoerd. Je gezicht krijgt een oppepper en dit resulteert in een prachtige stralende huid.
De microdermabrasie komt het beste tot zijn recht in kuurverband en is altijd in combinatie met een milde reiniging, ontspannen masker en massage.

Wil je meer informatie over de microdermabrasie of meteen een afspraak maken? Mail of bel naar 06 29 47 30 00 of maak een online afspraak!

The MOM Treatment

Deze behandeling is speciaal voor de( aanstaande ) moeder en een absolute cadeau tip! Door het ( aanstaande ) moederschap verandert van alles! Je lichaam en huid kunnen ineens anders reageren tijdens de zwangerschap en er ontstaan bijvoorbeeld meer onzuiverheden. Ook na de zwangerschap verdienen je huid en lichaam een momentje voor zichzelf en je geest ultieme ontspanning.
Naast dat de huid een milde reiniging ondergaat, wordt het goed gehydrateerd en gevoed.
AAls kers op de taart wordt je nek en hals of eventueel vermoeide benen heerlijk gemasseerd.

Wil je meer informatie over deze gezichtsbehandeling of meteen een afspraak maken? Mail of bel naar 06 29 47 30 00 of maak een online afspraak!

The MAN Treatment

Uit ervaring hebben wij geleerd dat heren ook graag hun huid verzorgen, maar het liefst kort en krachtig! In deze 45 minuten durende gezichtsbehandeling wordt de huid intensief gereinigd en gehydrateerd. De behandeling is speciaal gericht op de mannenhuid, aangezien deze vaak dikker, vetter of juist droog, gevoelig en geprikkeld is door het scheren. Deze huidproblemen behoren tot het verleden, net als het taboe dat mannen niet naar een schoonheidssalon gaan!
Deze behandeling is ook uitermate geschikt als cadeau.

Wil je meer informatie over de gezichtsbehandeling voor mannen of meteen een afspraak maken? Mail of bel naar 06 29 47 30 00 of maak een online afspraak!Plan eenvoudig een afspraak in!