Trainingen

Bij Maartje’s Brow Academy sta jij centraal!
Je leert in één dag jouw skills te perfectioneren en alle nieuwste technieken op het gebied van wenkbrauwstyling. Er wordt uitgebreid uitgelegd hoe je in een korte tijd ( 30 min. ) een powerbrow neerzet.
Als je geslaagd bent voor de training, kun je jezelf allround wenkbrauwspecialist noemen. Alle kneepjes van het vak en do's en dont's komen aan bod, waardoor je zelfverzekerd aan de slag kunt met je eigen klanten. Ook word je uitgebreid getraind in hoe de Hennabrow Treatment commercieel ingezet kan worden in je salon.
Zijn er bepaalde onderdelen waar jij nog moeite mee hebt? Geef dit vooraf aan en dan wordt hier extra aandacht aan besteed.
Alle trainingen zijn individueel, vinden plaats op zaterdag, van 10.00u tot +- 14.30u, inclusief lunch en een uitgebreid startpakket met o.a. producten van Supercilium Henna en Tweezerman.

Er wordt voor 2 modellen gezorgd, met lichte en donkere wenkbrauwen, zodat jij goed kunt oefenen.
Hieronder staat de prijslijst van de gehele training. Heb je interesse in de training en/of producten? Dan kun je via info@schoonheidssalon-maartje.nl of +316 29 47 30 00 een bestelling/aanvraag doen. In overleg wordt er een datum vastgelegd voor de training.
Heb je nog andere vragen? Schroom niet en neem contact op.

Lieve groeten, MaartjePlan eenvoudig een afspraak in!